Kleuradvies

Kleur heeft iets magisch. Tot sommige kleuren voelen we ons onweerstaanbaar aangetrokken, terwijl we van andere kleuren niks moeten hebben. In de spiegel zie je je met de ene kleur opbloeien, terwijl de andere kleur je grauw maakt. Van sommige kleuren maakt je hart een sprongetje. En bovenal: in de juiste kleuren voel je je zelfverzekerd.

Wat de juiste kleuren zijn, dat is van verschillende factoren afhankelijk. Het heeft te maken met je uiterlijke kenmerken: de kleur van je huid, lippen, ogen en haar. Daar staan bepaalde tinten heel erg mooi bij. Het heeft ook te maken met wie jij bent als persoon. Dan kijk je naar kleurpsychologie. Met welke kleuren voel jij je op en top jezelf en laat je zien wie je bent?

Het liefst stem ik jouw kleurenpalet af op je uiterlijk en je innerlijk, maar wat we precies gaan doen is afhankelijk van jouw wensen. Wil je gewoon weten welke kleuren jou mooi staan, dan kijken we alleen naar het technische aspect. Wil jij echt de diepte in, dan gaan we op zoek naar wie jij bent, wat je wil en hoe wat dat kunnen vertalen naar kleur. Daarom kun je bij mij kiezen uit verschillende varianten op kleur:

 • Kleuradvies (nadruk op uiterlijk)
 • Allround kleursessie (combinatie van innerlijk en uiterlijk)
 • Verdieping glans in stoffen en sieraden
 • Kleurenupdate

Waarom een kleuradvies?

 • Je draagt de kleuren waarvan je zeker weet dat ze bij je passen.
 • Je maakt bewustere keuzes in de winkel en doet minder miskopen.
 • Je straalt uit wie je van binnen bent.
 • Je zelfvertrouwen groeit.

Waarvoor klanten in het bijzonder naar mij toe komen?

 • Wanneer je uit je oude kleurenpalet gegroeid bent
 • Wanneer je niet in een seizoenstype past
 • Een consult met diepgang
 • Een consult met oog voor de persoon achter de kleding

Kies het kleurconsult dat bij jou past:

Kleuradvies

Als je kleding koopt of zelf maakt, wil je zeker weten dat de kleur ook echt iets voor je doet. Tijdens onderzoeken we de kleur van je huid, haar, lippen en haren en ontdek je welke kleuren voor kleding en make-up hier het beste bij passen. Ook kijken we naar contrast: wat is de beste verhouding tussen licht en donker en hoe kan jij de kleuren uit je kaart het beste combineren.

Hoe lang duurt het? ca. 1,5 uur
Wat kost het? €115,00 inclusief kleurkaart en persoonlijke kleurengids
Kom je met twee of meer personen, dan betaal je €100,00 per persoon.

 

Allround kleursessie

Wil jij de diepte in en niet alleen weten welke kleuren jou technisch mooi staan, maar ook welke kleuren passen bij wie jij bent als persoon? Kom dan voor een allround kleurenadvies. Daarmee combineren we innerlijk en uiterlijk, zodat jij jezelf helemaal herkent in je eigen garderobe.

Voor het allround kleuradvies maak ik gebruik van het 78 color system en de persoonlijke kracht methodiek. Jouw krachtkleur – de kleur waarmee je laat zien wie je bent – vormt de rode draad door deze sessie. Afwisselend gaan we in op je talenten en drijfveren, jouw kleurbehoefte, communicatie door kleuren, contrast en de technische aspecten van kleur.

Hoe lang duurt het? ca. 2 uur
Wat kost het? €175,00 inclusief kleurkaart, persoonlijke kleurengids en PK-rapport.

 

Glans, sieraden en stoffen

Tijdens de basisanalyse leer je al of je het beste voor goud of zilver kunt kiezen, maar binnen de metalen zijn er zoveel schakeringen. Daarom gaan we tijdens deze verdieping kijken welke nuances in metaalkleuren bij jou passen en welk glans. De uitkomst van de glans analyse kun je voor zowel sieraden als stoffen inzetten.

Hoe lang duurt het? ca. 45 minuten
Wat kost het? €75,00 inclusief hand-out

 

Update

Kom je er even niet meer uit met je kleurkaart? Of wil je weten hoe je dit modeseizoen het beste kan slagen? Voor extra tips, trucs en trends is er de kleurenupdate. Maar ook als je het idee hebt dat je kleurenpalet of kleurbehoefte veranderd is: passen de kleuren uit je palet nog wel (technisch of gevoelsmatig) bij jou uiterlijk en innerlijk? Door de jaren heen kan je kleurenpalet veranderen. Neem daarom bij twijfel contact met me op of kom langs voor een update.

Hoe lang duurt het? In overleg
Wat kost het? €75,00 per uur excusief materialen

Scroll naar boven