Kleur & stijl

Met kleding geef je uitdrukking aan wie je bent. We gaan op zoek naar een garderobe waarbij je innerlijk en uiterlijk samen vallen. Zo kom je tot outfits waarin jij je op en top jezelf voelt en kun je tegelijkertijd laten zien wat je in huis hebt. Ga je aan de slag met kleur en stijl, dan kijken we naar veel meer dan je uiterlijke kenmerken. Jij als persoon staat centraal.

In de kleding die je draagt wil je je goed voelen. Dragen we kleding die ons letterlijk of figuurlijk niet past, dan geeft dat een gevoel van ongemak, onzekerheid en belemmert het ons in ons functioneren. Als je in de spiegel kijkt en wat je ziet klopt bij hoe je je voelt (of wil voelen), dan geeft kleding een boost. Door kleding te kiezen die past bij wie we zijn, gaan we groeien en bloeien. Je garderobe draagt dan bij aan je zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Tegelijkertijd vertel je met de kleding die je draagt een verhaal. Een verhaal over wie jij bent, wat je drijfveren zijn en hoe jij in het leven staat. Veel mensen zijn zich niet zo bewust van de taal van ons uiterlijk, maar we verstaan 'm allemaal. Ons brein verwerkt beelden razendsnel en onbewust construeren we een heel verhaal rond wat we zien. Je kleding is dus ook een communicatiemiddel dat je kunt inzetten om jezelf te profileren. Eigenlijk doen we dit allemaal al, of we ons hier nu bewust van zijn of niet.

Er zijn dus drie manieren om met kleur en stijl te spelen:

  • buitenkant (ik ben mooi op mijn eigen manier)
  • binnenkant (wat ik zie in de spiegel klopt bij hoe ik me van binnen voel)
  • overkant (ik laat zien wie ik ben en wat ik in huis heb)

Samen zorgen ze ervoor dat je kunt ontspannen in je kleding. Je vindt je eigen manier om mooi te zijn, authentiek en eigen, zodat anderen aan je lippen hangen. Je outfit doet de helft van het werk. Jij hoeft alleen nog simpelweg te zijn en te doen waar je goed in bent. Let's do it!

Aan de slag

Kleuradvies

Kleur en contrast zijn de meest zichtbare kenmerken van je outfit. Hiermee maak je niet alleen impact op anderen, met kleur kun je ook het beste in jezelf naar boven halen. Een goed startpunt dus om aan de slag te gaan met je garderobe.

Lees meer...

Stijlcoaching

Jouw persoonlijke stijl weerspiegelt wie je bent. Het vinden van je eigen stijl is dus meer dan struinen tussen de kledingrekken naar de mooiste items. Het is een zoektocht naar jezelf. Ik help je de vertaalslag te maken naar kleding, zodat jij in elke situatie ontspannen jezelf kunt zijn.

Lees meer...

Garderobe sessies

Je weet best welke kleuren bij je passen en je hebt mooie items, maar toch voel je dat je meer uit je kast kunt halen. Ik kom graag bij je langs zodat jij kunt shoppen in eigen kast. We maken nieuwe combinaties, je krijgt allerlei stijltips en we maken een plan om jouw garderobe op orde te krijgen.

Scroll naar boven